فراسوی اقتصاد
ایمیل مدیر وبلاگ جهت ارتباط  agheli88@yahoo.com

افطار کردن با آب جوشیده ولرم موجب سرحالی فرد روزه دار می شود

سلامت نیوز : كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، با بیان این كه خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر و سبزی و نیز سوپ یا آش رقیق بهترین غذا برای افطار است،‌ اظهار داشت:

 بدن انسان در زمان افطار نیاز به یك منبع انرژی به شكل گلوكز دارد كه سریعا انرژی لازم را در اختیار بافت های بدن و خصوصا سلول های بافت های عصبی و مغز قرار دهد.

دكتر فروزان صالحی افزود:‌ خرما یكی از بهترین مواد غذایی است كه فرد روزه دار می تواند با آن روزه خود را بگشاید و منبع عالی از قند و املاحی چون پتاسیم و منیزیوم است.

وی تصریح كرد: شخص روزه دار باید با غذایی سبك و در عین حال پر انرژی افطار كند و از مصرف غذاهای حجیم،‌ برنج و غذاهای سرخ كردنی و غذاهای آماده اجتناب كنند تا بدن آرام آرام خود را آماده شام كند.

این كارشناس تغذیه ادامه داد:‌ افطار را با آب، خرما، كشمش، عسل و به طور كلی با یك قند طبیعی آغاز كنید.

خورن چای كم رنگ، شیر گرم، فرنی و شیر برنج و حلیم كم روغن نیز می تواند در آغاز افطار مناسب باشد

خالصانه ما را در این ایام مبارک دعا کنید... متشکرم عاقلی

ارسال در تاريخ چهارشنبه ۱۳۹۱/۰۵/۱۱ توسط احمد عاقلي
.: Weblog Themes By Blog Skin :.

پیج رنک

آرایش

طراحی سایت